top of page

Aptavivar wordt geïnspireerd door vele anderen. Hieronder een kleine selectie van deze bijzondere personen en waarom ze inspireren.   
 

Judith Vloothuis is revalidatiearts.  Zelf was ze al een tijdje op zoek naar een overzicht van apps die te gebruiken zijn voor haar werk. Zowel voor haarzelf als voor revalidanten. Het lukte niet een goed overzicht te vinden, en naar aanleiding daarvan heeft ze zelf een overzicht gemaakt op revalidatieapps.nl.

Judith Vloothuis 

Dick Post is zorgtechnologie.net begonnen, omdat hij vind dat zorg en apps goed samen kunnen gaan in het dagelijks leven.
De mogelijkheden kunnen echter beter benut worden. Daarom heeft de weblog de slogan, digitale zorg dat past in het gewone leven.

Dick Post

Willem Rutgers is directeur van Particip Advies, die met beide benen in het sociaal domein trainingen en advies geven over de grote maatschappelijk vragen van nu. In zijn dagelijkse leven staat de mens altijd centraal; iedereen is uniek. "Er verandert veel, laten we hierin vooral ook onszelf blijven." 

Willem Rutgers    

Jeroen.jpg

Jeroen Mulder heeft technologie als passie. Met enige regelmaat schrijft hij hierover op zijn eigen blog of vanuit een van zijn vele hoedanigheden. ,,Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree it will live its whole life believing that it is stupid.” – A. Einstein. Kleine toevoeging van zijn kant: een vis heeft gelukkig maar een heel beperkt geheugen.

Jeroen Mulder   

bottom of page